Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin huzurı saf opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik şube ile elan pıtrak kullanma sağlamlanabilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız üstelik olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek derunin kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin beceri ve gayrı özellikleriyle beraberinde konumlandırılması müstelzim bölgeler ortaya konmuşdolaşma.

İstenmeyen bir vaziyet meydana geldiğinde önemi bir anda önemli bir seviyeye çısoy yangın bapları, bu sebeple vakit kaybetmeden her konuletmenin iye olması gereken kapılar arasındadır. Kayranında mahir ekiplerin kurması ve TSE standartlarına mutabık şekilde üretilmeleri çıkış noktasında güvenli bir sahaın yaratılmasını sağlamlayabilmektedir.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile işçiliklevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının huzurı teselsül son grado farklı paha skalasına sahiptir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kadar gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak midein, henüz bina tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda alıngan davranılmalıdır.

Ne gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk binanın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, bünyenın kullanım klası üzere faktörler yüksek olmaktadır.

Bizimle çallıkıştığınızda yangın merdiveni düşünce ciğerin zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan erdemli mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda amelî açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini onat görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mirlı kriterler hane önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle sevap bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun kırmızıınmasını da Yangın kapısı istanbul kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yönetmeliklere uyumlu olan bir gayrı yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page